Conferències Habitatge 2014 és una iniciativa dels serveis d'habitatge dels consells comarcal de l'Alt Penedès i els Garraf amb l'objectiu de promoure la informació entre la ciutadania i els diferents àmbits professionals, així com facilitar el coneixement mutu, tot plegat per afavorir la resolució dels conflictes que poden a la pèrdua de l'habitatge habitual i afavorint la informació amb caràcter preventiu que faciliti l'accés a l'habitatge i l'emancipació o millora de la situació residencial.

*Conferència procedeix del llatí conferentia, formada pel verb conferre (conferir, portar conjuntament, reunir). La idea de la conferència és un acte o situació que hom empren (-entia) per portar un conjunt de persones a un objectiu comú (-con, convergència o reunió).

dimarts, 11 de novembre del 2014

Les CONFERÈNCIES HABITATGE 2014 estan adreçades entre altres a: 1. Professionals de l’administració local serveis habitatge, serveis socials, serveis de consum, serveis d’ocupació, serveis de mediació i serveis d’atenció ciutadana 2. Professionals de serveis socials o altres àmbits que puguin tenir interès o tractar el tema de l’habitatge com ara serveis socials dels serveis de salut, hospitals, cap, etc 3. Professionals de món judicial: Advocats, jutges, secretaris judicials i auxiliars, serveis de mediació, jutges de pau 4. Regidors, consellers, alcaldes i altres representants polítics 5. Representants i treballadors de les entitats financeres 6. Representants i membres d’entitats socials com ara la PAH, Caritas, Creu Roja, etc i 7. Associacions de veïns, associacions de consumidors, sindicats i partits polítics 8. Notaris 9. Als ciutadans en general. Tindran prioritat les inscripcions dels professionals o representants d'entitats que actuïn a l'àmbit territorial de l'Alt Penedès i el Garraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada