Conferències Habitatge 2014 és una iniciativa dels serveis d'habitatge dels consells comarcal de l'Alt Penedès i els Garraf amb l'objectiu de promoure la informació entre la ciutadania i els diferents àmbits professionals, així com facilitar el coneixement mutu, tot plegat per afavorir la resolució dels conflictes que poden a la pèrdua de l'habitatge habitual i afavorint la informació amb caràcter preventiu que faciliti l'accés a l'habitatge i l'emancipació o millora de la situació residencial.

*Conferència procedeix del llatí conferentia, formada pel verb conferre (conferir, portar conjuntament, reunir). La idea de la conferència és un acte o situació que hom empren (-entia) per portar un conjunt de persones a un objectiu comú (-con, convergència o reunió).

dijous, 20 de novembre del 2014

Conferències Habitatge en marxa!

Avui ha tingut lloc la primera jornada i demà com estava previst continuarem amb les conferències en la segona jornada. Totes les inscripcions han pogut ser ateses. La jornada de demà desgranarà des del punt de vista juridic les problemàtiques relacionades amb l'habitatge i donarà a conèixer els recursos jurídics, legals i públic per evita la pèrdua de l'habitatge. Us hi esperem! Com que encara queden algunes places disponibles qualsevol persona interessada pot fer la inscripció directament a la recepció del Castell de Castellet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada