Conferències Habitatge 2014 és una iniciativa dels serveis d'habitatge dels consells comarcal de l'Alt Penedès i els Garraf amb l'objectiu de promoure la informació entre la ciutadania i els diferents àmbits professionals, així com facilitar el coneixement mutu, tot plegat per afavorir la resolució dels conflictes que poden a la pèrdua de l'habitatge habitual i afavorint la informació amb caràcter preventiu que faciliti l'accés a l'habitatge i l'emancipació o millora de la situació residencial.

*Conferència procedeix del llatí conferentia, formada pel verb conferre (conferir, portar conjuntament, reunir). La idea de la conferència és un acte o situació que hom empren (-entia) per portar un conjunt de persones a un objectiu comú (-con, convergència o reunió).

dimecres, 3 de desembre del 2014

Demà dijous 4 de desembre es farà la presentació a la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca a les 19:30
Presentació a vilanova el passat dijous 27 de nov 2014


, però abans podeu assistir a les següents xerrades:

4 de desembre de 2014 – CONFERÈNCIES PÚBLIQUES – A Vilafranca del Penedès
17:00 – 18:00
<b>Al Consell Comarcal de l’Alt Penedès
Serveis de suport a les persones en relació a l’habitatge per entitats socials</b>
A càrrec Raquel Avilés Garcia Coordinadora Territorial Penedès Garraf de Càritas, representants de la PAH Vilafranca i l’associació Teresa Izquierdo a càrrec de Txus Magallón
18:15 – 19:15
A<b>l Consell Comarcal de l’Alt Penedès
Què es bo saber de les hipoteques, els lloguer, els habitatges i les entitats financeres</b>
A càrrec de Àlex Daudén Coordinador General AICEC-ADICAE representant d’ADICAE i dels serveis locals i comarcals d’assessorament sobre hipoteques.
19:30 – 21:00
<b>A la Biblioteca Torres i Bages
Ni comprar, ni llogar noves formes de accedir a l’habitatge</b>
Presentació de la publicació i estudi MODELS ALTERNATIUS D’ACCÉS I TINENÇA DE L’HABITATGE del Consell Nacional de la Joventut a càrrec de Núria Colomé de l’equip d’autors Cooperativa i del secretari en Josep Ibars, del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada